Skype

Skype 1.0.4

Skypen op je Symbian telefoon

Excellent
9

Deze download is niet langer beschikbaar. We raden je aan een kijkje te nemen in de Internetbellen (VoIP) categorie voor alternatieve applicaties.

Skype is een legende op het gebied van internetbellen. Miljoenen gebruikers over de hele wereld gebruiken de gratis applicatie en (internet)bellen doe je niet meer alleen vanaf de pc. Skype is voor de meeste mobiele apparaten beschikbaar, waaronder voor Symbian-toestellen. Dit stelt een eigenaars van een Nokia telefoon vast en zeker tevreden.

Heb je een Skype-account (registreren is gemakkelijk) dan klets je eenvoudig met al je Skype-contacten. Dat is gratis en laten we wel wezen: wie heeft er tegenwoordig geen Skype? De applicatie is 'platform-onafhankelijk', wat betekent dat je bijvoorbeeld vanaf pc of Mac naar Windows Mobile, Symbian telefoons of iPhone belt.

Ook bel je met Skype naar vaste en mobiele nummers over de hele wereld. Dat kan tegen een voordelig tarief en het beltegoed koop je via de website. De geluidskwaliteit is erg goed, via vrijwel elk toestel. Heb je overigens niet zoveel met bellen, dan behoort chatten ook tot de mogelijkheden, videobellen is helaas niet mogelijk.

Keuvelen, chatten en contact onderhouden via internet: het vormt de toekomst. Met de toenemende dekking van draadloos internet (wifi spots vind je overal) is gratis bellen niet langer een ver-van-je-bed-show. Het is niet alleen hip om internettelefonie te bedrijven, het is de realiteit die onze bel-ervaring verrijkt. Welkom in de toekomst.

Beoordelingen about Skype